Microsoft Windows софтвер на големо

Microsoft Windows софтвер на големо: Windows 10, Windows 7, Windows 8.1, Windows Server 2016, Windows Север 2012, Windows Север 2008, Windows Server SQL, Office 2016, Office 2019 година, Xbox, Adobe, и така натаму.

Зошто да не одберете нас

Over the past few years, our customers have grown rapidly from all over the world, and our goal are the trust and satisfaction we build with our customers. Here you will be pleasantly surprised to get a certified software solution.
Ние сме DK безжична технологија Корпорацијата, кои биле посветени на софтвер и интелигентни хардвер R & D група глобалната продажба од 2010. Ние се овластени од страна на Microsoft на додадена вредност препродавачи, Microsoft владата и образованието Reseller, Мајкрософт Академски дилер и Microsoft OEM систем Градител. Се фокусираат на што го прави полесно да се купат комерцијален софтвер на конкурентна цена за компанија / организација во светот.

WhatsApp Онлајн Chat!